Owcze

Owce, od których pozyskiwane jest mleko, spędzają życie na przestronnych, zielonych halach pod gołym niebem, na terenach górskich. Ich mleko, o delikatnym słodko-orzechowym smaku i kremowej barwie, zawiera więcej tłuszczu, białka, witamin i składników mineralnych niż mleko krowie.

Ze względu na swoją wydajność mleko owcze jest doskonałe przy produkcji serów. Najbardziej znane gatunki serów z owczego mleka to włoski Pecorino, grecka Feta i francuski Roquefort. W Polsce na Podhalu są to bundz, czyli ser miękki, z którego produkuje się bryndzę oraz słynne oscypki.


UWAGA! Świeży nabiał na życzenie wysyłamy również poza Warszawę. Koszt opakowania termicznego wynosi 12-18 Pln w zależności od wielkości opakowania.

 

Cena Nazwa sortowanie:

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Aktualności

BEZPŁATNA DOSTAWA OD 189 ZŁ!
BEZPŁATNA DOSTAWA  OD 189 ZŁ!
Zakupy nigdy nie były tak proste!
Nie musisz nigdzie jeździć, szukać miejsca do parkowania, stać w kolejce do kasy, dźwigać swoich zakupów. Wystarczy wybrać swoje ulubione produkty a my przywieziemy je pod Twoje drzwi.

Najbliższa dostawa: czwartek 1 marca dla mieszkańców Warszawy w godz. 18-22; czwartek - piątek 1-2 marca dla Klientów spoza Warszawy



Prosimy o składanie zamówień do poniedziałku do godz. 10-tej.
Oferta sklepu aktualizowana jest w każdy piątek.

ZAPRASZAMY!






Wesprzyj razem z nami!
Wesprzyj razem z nami!
POMÓŻ!
Newsletter - ARCHIWUM
Archiwalne wydania newslettera
Copyright 2018 Wszelkie prawa zastrzeżone Aptus tworzenie stron internetowych